Spara pengar med Factors rabattkoder

Få de godaste färdigrätterna levererade hem till dig och spara pengar på dina middagar med Factors rabattkoder. Här får du smarta matlådor levererade hela vägen till dörren till ett riktigt bra pris.
Få de godaste färdigrätterna levererade hem till dig och spara pengar på dina middagar med Factors rabattkoder. Här får du smarta matlådor levererade hela vägen till dörren till ett riktigt bra pris.
Rabatt på dina Factor måltider

Rabatt på dina Factor måltider

Vill du uppleva bekvämligheten med Factors färdigrätter? Du får dessutom möjligheten att beställa dina första matlådor med rabatt! Använd våra rabattkoder för att spara på dina första matlådor. Välj bland flera olika recept varje vecka och få de bästa färska måltiderna med rätt näringsinnehåll levererade hela vägen till din dörr.

Det blir därför en enkel match att äta fräscht, varierat och gott men också lite mer sunt. Det är upp till dig: varje vecka väljer du vilka måltider du vill få och när de ska levereras. Vill du hoppa över en vecka? Inga problem, du bestämmer. Visar det sig att det är inget för dig? Då kan du sluta igen - även efter den första boxen. Du styr helt över dina leveranser.

Factors mest prisvärda färdigrätter

Factors mest prisvärda färdigrätter

Våra rabattkoder är utformade för att introducera nya kunder till våra läckra menyer. Många tror att de inte har råd med en måltidsplan som Factor, men vi kan visa dig att det är möjligt.

Vi erbjuder sex olika planeringsformat med fyra, sex, åtta, tio, tolv eller fjorton läckra måltider levererade till ditt hem per vecka. Vår måltidsplan börjar med fyra måltider i veckan för 140.00 kr per måltid och erbjuder läckra, mättande portioner som kommer ge dig tid till annat och passar perfekt för dig som vill njuta av god och varierad mat. Ju mer du beställer, desto mer sparar du. Vår plan med fyra måltider kostar 140.00 kr per måltid, medan vår plan med 14 måltider endast kostar 110.00 kr per måltid. Om du bestämmer dig för att prova våra olika måltider och börjar med fyra, men att du sedan inser att du älskar dem, kan du enkelt uppgradera till fjorton måltider och spara 30 per måltid.

Vanliga frågor om Factors rabattkoder

Ta reda på mer om Factors rabattkoder och hur du använder dem.
Hur använder jag min Factor rabatt?
Ange rabattkoden i kassan när du beställer dina matlådor för att dra nytta av din rabatt.
Hur kan jag se om jag har en Factor rabattkod?
Du kan hitta aktiva Factor rabattkoder genom att logga in på ditt konto och klicka på ditt namn längst upp till höger. Klicka på **PLANINSTÄLLNINGAR** och **Hantera** och sedan kommer du att se tillgängliga rabattkoder under **Måltidsplaner**.
Finns det andra sätt att spara pengar utan kampanjkoder och rabatter?
Ja! Vi erbjuder också Factor Freebies som är gratis måltider som du tjänar in när du når en viss milstolpe med Factor! De är värda så mycket som **XX.** Du får **XX** i rabatt på din första leverans, **XX** rabatt på den andra och tredje och sedan **XX** rabatt på fjärde leveransen. Dela med dig av rabatten till dina vänner och familjemedlemmar. På detta sätt kan flera ta del av Factors olika matlådor och få tid över till annat i vardagen. Njut av nyttiga och fräscha matlådor och starta av din prenumeration med ett riktigt bra erbjudande.
MåltidsalternativSärskilda tillfällenLeverans & serviceRabatter & erbjudandenService- och prenumerationsinformationAktuella ämnen
Vegetariska färdigrätterTraningsmatFärdigrätterLeveransomradenSå fungerar Factor
Keto FärdigrätterMeal PrepRabatkoderFactor App
Pescetarian FärdigrätterSå har avslutar du Factor
Valj Plan