Här hittar du våra matlådor med träningsmat

Här hittar du våra specialkomponerade måltider med träningsmat som är utformade för att ge dig energi och styrka till träningspassen.
Här hittar du våra specialkomponerade måltider med träningsmat som är utformade för att ge dig energi och styrka till träningspassen.

Så fungerar det:

1. Välj dina måltider

Välj de måltider du önskar att få hem till din dörr.

2. Perfekt tillagade varje gång

Våra kockar förbereder dina rätter så att du får rätt energi till träningen och med massor av smak.

3. Värm upp - ät - njut!

Med Factors färdigrätter behöver du inte förbereda någonting. På bara några minuter har du en god måltid framför dig redo att ätas.

1. Välj dina måltider

Välj de måltider du önskar att få hem till din dörr.

2. Perfekt tillagade varje gång

Våra kockar förbereder dina rätter så att du får rätt energi till träningen och med massor av smak.

3. Värm upp - ät - njut!

Med Factors färdigrätter behöver du inte förbereda någonting. På bara några minuter har du en god måltid framför dig redo att ätas.

Vad kännetecknar träningsmat?

Vad kännetecknar träningsmat?

Träningsmat eller en sportmåltid är en måltid som är särskilt utformad för att tillgodose näringsbehovet hos personer som aktivt ägnar sig åt motion och idrott. Dessa matlådor är utformade för att ge idrottare rätt balans mellan olika makronäringsämnen såsom proteiner, kolhydrater och fetter, och mikronäringsämnen såsom vitaminer och mineraler. Dessa är viktiga för energi, uthållighet, muskeluppbyggnad och återhämtning. Våra matlådor innehåller ofta högre nivåer av protein för att stödja muskelåterhämtning och tillväxt men också tillräckligt med kolhydrater för att ge rätt energi åt din träning. Du hittar även hälsosamma fetter för ihållande energi.

De kan också innehålla specifika ingredienser som är avsedda för vissa idrottsprestationer eller kostbehov, till exempel kalorisnåla alternativ för viktkontroll. Dessa färdigrätter med träningsmat är inte bara praktiska utan också utformade för att vara tidseffektiva, näringsrika och balanserade. Detta gör dem till ett attraktivt alternativ för alla som vill upprätthålla en hälsosam livsstil utan att spendera särskilt mycket tid på matlagning. Factor erbjuder detta alternativ och sportmåltiderna levereras direkt hem till dig så att du inte behöver tänka på det. Efter att du har lagt din beställning kommer du att få de utvalda matlådorna vid den valda tiden. Att beställa matlådor för träning har aldrig varit enklare!

Färdiglagade fitnessmåltider tack vare Factor

Färdiglagade fitnessmåltider tack vare Factor

Färdiga fitnessmåltider är en praktisk lösning för idrottare och fitnessentusiaster som strävar efter en balanserad kost men har ont om tid att förbereda måltiderna. Vi förstår problemet med att hinna med att fixa viktiga måltiderna när dagarna är väldigt pressade. Och utan en sund och varierad kost så kan du aldrig nå dina resultat fullt ut som du säkerligen önskar.

Dessa färdiga måltider är därför noggrant utformade för att uppfylla dina specifika näringsbehov. Matlådorna innehåller oftast en blandning av magra proteiner, komplexa kolhydrater och hälsosamma fetter. Men också viktiga vitaminer och mineraler.

Bekvämligheten med Factors färdiga träningsmat är hur enkla de är att använda. Allt du behöver göra är att sätta dem i ugnen eller mikrovågsugnen. Detta sparar tid och säkerställer att du som tränar mycket och konsekvent kan konsumera näringsrika måltider. Detta är särskilt viktigt för din fysiska prestanda och allmänna hälsa. De färdiga måltiderna för idrottare är redan färdiglagade och tack vare Factor kan du bestämma vilken meny du föredrar och hur ofta du vill få måltiderna.

Färdig träningsmat hela vägen till dörren

Färdig träningsmat hela vägen till dörren

Att få färdiga matlådor med träningsmat gör stor skillnad för dig som tränar hårt och vill uppnå resultat. Dessa bekväma och näringsrika måltider är perfekt anpassade till de specifika behoven hos alla som aktivt deltar i sport och motion. Vid tillagningen har man inte bara tagit hänsyn till de höga näringsbehov som krävs för optimal prestation, utan även till smak. Vad är det som gör dessa färdiga måltider för idrottare så speciella? De innehåller en noggrant avvägd blandning med näringsämnen som är viktiga när du tränar mycket och hårt.

Oavsett om du är en styrkeidrottare som letar efter proteinrika alternativ eller en uthållighetsidrottare som behöver kolhydrater för att få energi, finns det något för alla. Den största fördelen med våra matlådor är bekvämligheten. Du slipper att planera, handla in och tillaga alla måltider själv. Allt du behöver göra är att välja en matlåda från kylskåpet och värma upp den, så har du en perfekt skräddarsydd måltid som stöder din kropp i dina idrottsliga mål.

Kort sagt är detta den perfekta lösningen för dig som tar din idrottsprestation och hälsa på allvar, men som också uppskattar bekvämligheten och smaken av en god måltid. Ge det ett försök och märk skillnaden i din träning och återhämtning!

Här hittar du vanliga frågor om våra matlådor för träning

Vilka ingredienser använder Factor i sina färdigrätter?
Välsmakande måltider att värma upp kräver de bästa, färska ingredienserna utan konstgjorda färger, aromer och smaker, onödiga konserveringsmedel och annat nonsens. Med Factor vet du exakt vad du stoppar i munnen: näringsrika ingredienser, färska grönsaker, baljväxter, nötter, fullkorn och högkvalitativa proteiner - Vi lovar att du kommer också kunna känna det.
Hjälper måltiderna dig att gå ner i vikt?
Även om våra dietister inte sätter ihop måltiderna specifikt för viktminskning, kan de - i kombination med vad du äter resten av dagen - verkligen hjälpa dig att nå dina näringsmål. Fokuset är dock att du ska må bra när du tränar och kunna återhämta dig till nästa pass.

Vilka är fördelarna med Factors mat och matlådor?

Dessa färdigrätter är, förutom att ge dig god och viktig näring när du bryter ner kroppen vid ett träningspass, optimalt för dig med lite tid men som vill ha god näring och balans med dina måltider. Du kan enkelt se antalet kalorier så att du ska få i dig nog med näring för att kunna återhämta dig och du kan fokusera mer på träningen istället för att planera alla dina måltider.
Hur ofta får jag leveranser från Factor?
När du har en prenumeration hos oss får du en låda med färdiga måltider varje vecka beroende på hur många måltider du har valt. Du har alltid möjlighet att pausa din prenumeration eller hoppa över en vecka om du till exempel är bortrest.
MåltidsalternativSärskilda tillfällenLeverans & serviceRabatter & erbjudandenService- och prenumerationsinformationAktuella ämnen
Vegetariska färdigrätterTraningsmatFärdigrätterLeveransomradenSå fungerar Factor
Keto FärdigrätterMeal PrepRabatkoderFactor App
Pescetarian FärdigrätterSå har avslutar du Factor
Valj Plan