Så fungerar Factor

Med Factor är det enkelt att äta bra. Du får färska, färdiglagade måltider som passar din kosthållning levererade till dörren. Måltiderna är utvecklade av kockar och näringsexperter, så du behöver varken kompromissa med smaken eller dina mål. Här kan du läsa mer om hur Factor fungerar.

Med Factor är det enkelt att äta bra. Du får färska, färdiglagade måltider som passar din kosthållning levererade till dörren. Måltiderna är utvecklade av kockar och näringsexperter, så du behöver varken kompromissa med smaken eller dina mål. Här kan du läsa mer om hur Factor fungerar.

Beställ nu och få 40% rabatt på din första box och 20% rabatt på ytterligare fyra boxar.

Välj måltider

Välj måltider

Varje vecka får du utforska en ny meny med 12 goda och välbalanserade måltider, som baseras på fyra olika kosttyper:

 • Keto
 • Pescetariskt
 • Vegetariskt
 • Kockens val

Välj en eller flera kosttyper och sedan dina favoritmåltider, eller låt Factor välja ut måltider baserat på dina tidigare val. Du kan göra ändringar när du vill, fram till veckans deadline. Sedan får du hem goda, sunda färdigrätter som ger dig den näring du behöver – det ser Factors skickliga kockar och näringsexperter till.

Måltider som passar dig och ditt liv

Måltider som passar dig och ditt liv

Factors kockar tillagar dina måltider från grunden med noga utvalda ingredienser. Sedan levereras de hem till dig – alltid färska, aldrig frysta. Du behöver varken planera, laga mat eller räkna kalorier, men kan ändå nå dina mål.

Factors måltider är utformade för att passa din kosthållning och kommer i en smidig förpackning, så att du kan äta bra även när du är på språng.

Ändrade planer? Inga problem! Du kan ta en paus eller avsluta ditt abonnemang när du vill. Med Factor är det du som bestämmer.

Ät bra, utan krångel

Ät bra, utan krångel

Med Factor är det enkelt att få bra mat på bordet. Måltiderna är klara att värma i mikron eller ugnen och färdiga att äta på så lite som 4 minuter. Du slipper förberedelser, matlagning och disk – och får tid över till annat.

Dina måltider levereras hem till dig på en tid som passar dig. Smidigare än så blir det inte att ladda kylskåpet med välbalanserade luncher och middagar som är redo när du är det.

Noga utvalda ingredienser

Noga utvalda ingredienser

Med Factor vet du exakt vad du äter: naturliga och näringsrika ingredienser från utvalda leverantörer. Måltiderna är tillagade med grönsaker, fullkorn och protein av hög kvalitet. Du slipper nitrater, raffinerat socker och tillsatt salt – och allt kött är uppfött utan antibiotika.

Du kan enkelt ta del av näringsinformationen för varje måltid på Factors hemsida eller i appen. Det hjälper dig att göra välinformerade val, som tar dig närmare dina mål. Bäst av allt? Factors måltider är tillagade av erfarna kockar, så du behöver aldrig kompromissa med smaken.

8 fördelar med Factor

8 fördelar med Factor

 • Med Factors färdiglagade måltider är det lätt att äta bra.

 • Du kan njuta av goda, välbalanserade måltider även när du har fullt upp.

 • Du behöver varken planera, gå till affären, laga mat eller diska.

 • Du vet exakt hur många kalorier, vitaminer och näringsämnen varje måltid innehåller.

 • Du kan välja mellan fyra olika kosttyper: Keto, Vegetariskt, Pescetariskt eller Kockens val.

 • Måltiderna är tillagade av noga utvalda ingredienser, utan onödiga tillsatser.

 • Du får massor av variation, med en ny meny att utforska varje vecka.

 • Du kan enkelt göra ändringar när du vill, på Factors hemsida eller i appen.

Vanliga frågor och svar om Factor

Hur väljer jag mina måltider?
Varje vecka kan du välja mellan 12 goda måltider på Factors hemsida eller i appen. Om du inte har valt måltider innan veckans deadline väljer Factor ut passande måltider till dig. Urvalet baseras på din kosttyp, din boxstorlek och dina tidigare måltidsval.
Är måltiderna anpassade till specifika allergier eller kostbehov?
Factors erbjuder fyra olika kosttyper: Keto, Vegetariskt, Pescetariskt och Kockens val. Måltiderna är tyvärr inte utformade för personer med specifika matallergier eller andra kostbegränsningar. Du kan avgöra om Factor passar dig genom att ta del av närings- och allergiinformation för varje måltid på factormeals.se eller i appen.
Kan jag hoppa över en leverans?
Självklart. Allt du behöver göra är att logga in på factormeals.se eller i appen och hoppa över den vecka du inte vill ha någon box. Kom ihåg att göra det senast onsdag kl. 23:59, veckan innan leveransen.
Måste jag vara hemma för att ta emot leveransen?
Du får välja en leveranstid som passar dig när du beställer din box och om dina planer ändras kan du enkelt boka om. Om du inte är hemma när boxen kommer följer budet dina leveransinstruktioner. Du kan till exempel välja att boxen ska lämnas utanför dörren, hos en granne eller i garaget. Dina måltider kan hålla sig kalla i boxen i ett par timmar, men du bör ställa in dem i kylskåpet så snart som möjligt.
Måste jag tillaga måltiderna?
Nej, Factors kockar tar hand om matlagningen. Måltiderna levereras färdiglagade hem till dig – alltid färska, aldrig frysta. Allt du behöver göra är att värma dem i mikron eller ugnen.
MåltidsalternativSärskilda tillfällenLeverans & serviceRabatter & erbjudandenService- och prenumerationsinformationAktuella ämnen
Vegetariska färdigrätterTraningsmatFärdigrätterLeveransomradenSå fungerar Factor
Keto FärdigrätterMeal PrepRabatkoderFactor App
Pescetarian FärdigrätterSå har avslutar du Factor
Valj Plan