Lax i dill- och senapssås
med puré på potatis och spenat, morötter och gröna bönor

Denna fiskrätt bjuder på massor av näring och smak i varje tugga. Vitlökskryddad lax serveras med potatismos, vitlöksspenat och en krämig dill- och senapssås, och som tillbehör får du honungsrostade morötter och gröna bönor.
Potatis- och spenatmos med lax, morot med honung, gröna bönor samt sås med senap och dill
Denna måltid innehåller 152 gram grönsaker.
Ingredienser: 30% potatis-spenatpuré (67% potatis, 24% spenat, vatten, MJÖLKPULVER, olivpressolja, kryddor, havssalt), 29% kryddad laxfilé (98% lax (FISK), kryddor, havssalt), 16% kryddad morot (86% morot, 6% honung, olivpressolja, kryddor, örter, havssalt), 16% kryddade gröna bönor (99% gröna bönor, olivpressolja, kryddor, havssalt), 9% dill- och senapssås (grädde (MJÖLK), vatten, 7% grov senap (vatten, SENAPSFRÖ, naturlig vinäger, salt, kryddor, naturlig arom), 6% dijonsenap (vatten, SENAPSFRÖ, konjaksvinäger, salt), olivpressolja, lök, kryddor, 1,7% SENAPSFRÖ, 1% dill, majsstärkelse, vitvinsvinäger, havssalt).
Näringsvärde per portion
Ingredienser
Allergener: Fisk, Senap, MjölkLaxfilé
Measurement:
Potatis
Measurement:
Olivolja
Measurement:
Havssalt
Measurement:
Morot
Measurement:
Honung
Measurement:
Gröna bönor
Measurement:
Senap
Measurement:
Dill
Measurement:
Grädde
Measurement:
Vitvinsvinäger
Measurement:
Mikrovågsugn (800W): Ta bort kartongremsan och stick några hål i folien. Placera behållaren i mikrovågsugnen och värm måltiden i 3,5 minuter. Låt måltiden vila i 1 minut innan du tar bort folien. Se upp för varm ånga när du öppnar behållaren.
Ugn (170˚C): Förvärm ugnen. Ta bort kartongremsan och stick några hål i folien. Placera behållaren i den förvärmda ugnen och värm måltiden i 20 minuter. Låt måltiden vila i 1 minut innan du tar bort folien. Se upp för varm ånga när du öppnar behållaren.
Näringsvärde per portion
Njut av goda och välbalanserade måltider, utvecklade av dietister och och tillagade av kockar. Du kan ta en paus eller avsluta ditt abonnemang när du vill.