Lax med pesto
med krämig spenat och gröna bönor i tomatsmör

Denna pescetariska rätt bjuder på massor av grönt, som gör dig gott! Ugnsrostad lax serveras på en bädd av gräddkokt spenat med färskost, parmesan, lök och vitlök. Till det får du en läcker pesto, som även den är gjord på spenat, samt gröna bönor i soltorkad tomat- och basilikasmör.
Lax med spenatpesto, gröna bönor, spenat, färskost och smör med soltorkad tomatpuré
Denna måltid innehåller 159 gram grönsaker.
Ingredienser: 33% lax (98% lax (FISK), kryddor, havssalt), 31% krämig spenat (52% spenat, 28% färskost (KÄRNMJÖLK, 15% grädde (MJÖLK), salt, mjölksyra), lök, parmesanost (MJÖLK), olivpressolja, kryddor), 24% kryddade gröna bönor (98% gröna bönor, olivpressolja, kryddor, havssalt), 8% spenatpesto (51% olivpressolja, 14% spenat, 11% parmesanost (MJÖLK),mandel, grönkål, basilika, kryddor, havssalt), 3,8% tomatsmör (69% smör (MJÖLK), 22% soltorkad tomatpuré (vatten, soltorkad tomat, vinäger, salt), vitlökspuré, havssalt, basilika), mjölksyrabakterier.
Näringsvärde per portion
Ingredienser
Allergener: Fisk, Mjölk, MandelLaxfilé
Measurement:
Spenat
Measurement:
Lök
Measurement:
Gröna bönor
Measurement:
Färskost
Measurement:
Pesto
Measurement:
Smör
Measurement:
Torkade tomater
Measurement:
Vitlök
Measurement:
Havssalt
Measurement:
Basilika
Measurement:
Parmesanost
Measurement:
Mikrovågsugn (800W): Ta bort kartongremsan och stick några hål i folien. Placera behållaren i mikrovågsugnen och värm måltiden i 3,5 minuter. Låt måltiden vila i 1 minut innan du tar bort folien. Se upp för varm ånga när du öppnar behållaren.
Ugn (170˚C): Förvärm ugnen. Ta bort kartongremsan och stick några hål i folien. Placera behållaren i den förvärmda ugnen och värm måltiden i 20 minuter. Låt måltiden vila i 1 minut innan du tar bort folien. Se upp för varm ånga när du öppnar behållaren.
Näringsvärde per portion
Njut av goda och välbalanserade måltider, utvecklade av dietister och och tillagade av kockar. Du kan ta en paus eller avsluta ditt abonnemang när du vill.